Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Яка максимальна вартість проживання в період професійного навчання оплачується безробітному за сертифікатом у 2024 році?

Сертифікатом гарантується оплата центром зайнятості закладу освіти або роботодавцю, що надають платні послуги з організації проживання безробітного в період навчання, вартості проживання безробітного в період навчання в розмірі, що не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня поточного року, за весь період проживання.Це врегульовано пунктом 15 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня    2023 року № 264. Форма сертифіката є додатком до вказаного Порядку.

13:47 03.07.2024

Касир: від опанування навичок до працевлаштування! Не зволікайте

Ніколи не пізно вчитися, а, за необхідності, і перевчитися. Головне розуміти, яка сфера трудової діяльності вас цікавить і вам підходить. Пропонуємо вам за сприяння служби зайнятості опанувати професіюкасир.

13:42 03.07.2024

Які витрати, пов’язані з професійним навчанням, оплачуються безробітному?

Нагадаємо, що питання професійного навчання безробітних нормативно врегульовані  Порядком професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних (далі – Порядок). Порядок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264.

15:17 02.07.2024

Робота як справжнє шоу - стань родзинкою закладу в готельно-ресторанному бізнесі

Бармен – це особлива професія для особливих людей. Це стан творчої піднесеності, коли відчуваєш: так, це моє.Неможливо займатись подібною діяльністю і не любити свою справу, адже в особі одного фахівця справжній майстер насправді поєднує декілька. Тому це більше навіть не про роботу, а про стиль життя.

15:16 02.07.2024

Яка максимальна вартість професійного навчання оплачується безробітному за сертифікатом у 2024 році?

Сертифікатом на навчання гарантується оплата закладу освіти вартості навчання безробітного в розмірі, що не перевищує 10 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 01 січня поточного року. Це врегульовано пунктом 11 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264,

15:14 02.07.2024

Поринь у світ краси та творчості – стань майстром нігтьової естетики!

Є такі професії, які покликані дарувати красу і чудовий настрій,створювати атмосферу вишуканості та естетики, одним словом, приносити людині радість і задоволення. І до таких належить професія манікюрника.

13:23 25.06.2024

В яких закладах освіти може організовуватися професійне навчання зареєстрованих безробітних?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 затверджено Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.

16:17 21.06.2024

Опануйте актуальну професію – вивчіться на електрогазозварника!

Зварювальник – професія майже вічна. Зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості і від їх якості залежить багато – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Зварювальники працюють на будмайданчиках, застосовують свій досвід і навички в машинобудуванні, нафтопереробній промисловості, суднобудуванні, в області енергетики, сільського господарства.

16:16 21.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь