Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Трудові відносини в умовах воєнного стану: про головне та актуальне, зміни та новації – на курсах

Особливості трудових відносин в умовах воєнного стану – це короткострокові курси цільового призначення, які стануть у нагоді як роботодавцям, так і найманим працівникам та безробітним.

15:13 07.03.2023

Хто з числа членів малозабезпеченої сім’ї може отримати допомогу на здобуття економічної самостійності?

Допомогу на здобуття економічної самостійності може отримати непрацююча працездатна особа з числа членів малозабезпеченої сім’ї у разі її реєстрації як безробітної в установленому порядку, яка виявила бажання отримати фінансову допомогу для організації підприємницької діяльності. Це питання врегульоване Порядком надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженимпостановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397 (із змінами).

19:36 03.03.2023

Моделювання швейних виробів – сучасні курси, які пропонує служба зайнятості

Бажаєте бути успішними – навчайтеся! А якщо навчатися – то лише у професіоналів! Цього разу Державна служба зайнятості пропонує курси цільового призначення за навчальною програмою «Моделювання швейних виробів», що проходитимуть у березні цього року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

19:35 03.03.2023

Стажування студентів: за якою формою укладається договір?

Типова форма договору про стажування студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на підприємствах, в установах та організаціях та Порядок укладення договору про стажування студентів закладів вищої освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на підприємствах, в установах та організаціяхзатвердженіпостановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2013 року № 20 (із змінами).

19:35 03.03.2023

«єРобота»: пройдіть курси і перемога вам гарантована

Маєте ідею для створення власного бізнесу? Пропонуємо скористатися урядовою програмою  «єРобота»! Нагадаємо, що ця програма орієнтована на відкриття нового або розвиток діючого бізнесу за умови створенням нових робочих місць.

13:04 01.03.2023

Компенсація роботодавцю за працевлаштування безробітних: які зміни відбулися у законодавстві?

Нагадаємо, що Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці” (далі – Закон про зміни), серед іншого, внесені зміни до Закону України “Про зайнятість населення”. Основна частина положень Закону про зміни набрала чинності 29 жовтня 2022 року, частина – 29 січня 2023 року, окремі зміни наберуть чинності 29 квітня 2023 року.

15:18 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь