Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Про трудові відносини в умовах воєнного стану розповідатимуть на курсах

Ви роботодавець або ж працівник, який хоче знати усі тонкощі трудових відносин зі своїм керівником на законодавчому рівні? Тоді короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою «Особливості трудових відносин в умовах воєнного стану» стануть вам у нагоді.

10:46 05.01.2023

Який розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців встановлений у 2023 році?

Розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства визначений у статті 42-4 Закону України «Про зайнятість населення». Він залежить від строку дії дозволу.

10:46 05.01.2023

Які обмеження щодо максимального розміру допомоги по безробіттю передбачені під час дії воєнного стану у 2023 році?

Під час дії воєнного стану максимальний розмір допомоги по безробіттю не може перевищувати розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня календарного року (п. 3-3 прикінцевих положень ЗаконуУкраїни «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття»).

10:43 05.01.2023

Хочете змінити якість свого життя? Жінок-ВПО запрошують на марафон

Ви маєте унікальну нагоду долучитися до першого в Україні проєкту, який через натхнення, знання та консультування дасть зможу жінкам-ВПО покращити якість свого життя за короткий період часу, а саме - за 21 день.

10:43 05.01.2023

Хочете відкрити власний бізнес? Проходьте курси та перемагайте у програмі надання грантів

Мрієте про власний бізнес? Є ідея для розвитку, але не знаєте з чого почати? Пропонуємо вам короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою «Держпрограма «єРобота». Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу».

10:42 05.01.2023

Яка максимальна вартість ваучера встановлена на 2023 рік?

 Вартість ваучера встановлюється у межах вартості навчання, але не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом. Це визначено ст. 30 Закону України «Про зайнятість населення».

10:41 05.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь