Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Роботодавців Кіровоградщини просять пройти опитування

Розпочато опитування підприємств України з метою визначення поточних та перспективних потреб у працівниках та їх навичках. Участь роботодавців в опитуванні є дуже важливою, оскільки надана інформація допоможе готувати кадри, необхідні для економічного розвитку та прискорення процесів відновлення України.

13:34 23.01.2023

Створіть професійне резюме – не упустіть свій шанс отримати гідну роботу

«Як створити професійне резюме?» – питання, яке хвилює майже кожного, хто шукає роботу. Саме ті, для кого це питання наразі є актуальним,–завітали на онлайн-захід, що був організований фахівцями Кіровоградського обласного центру зайнятості та представниками ГО «Фонд «Професійний розвиток».

13:31 23.01.2023

Кіровоградщина: отримайте кваліфікацію «Фінансовий аналітик» безкоштовно

Неймовірна пропозиція для підтримки українських фахівціввід міжнародного освітнього, екзаменаційного та методологічного центру ALTERRA, який спеціалізується на підготовці та підвищенні бізнес-кваліфікації за національними та міжнародними програмами, проведенні онлайн-іспитів, видачі дипломів і сертифікатів та розробці авторських проектів для розвитку фахівців у сфері бухгалтерії, фінансів, аудиту та управління.

15:01 17.01.2023

Які зміни відбулись у здійсненні професійної орієнтації шукачів роботи?

Питання щодо здійснення професійної орієнтації  регулюються статтею 33 Закону України «Про зайнятість населення» (далі - Закон). Складовими елементами професійної орієнтації є професійне інформування, професійне консультування та професійний відбір.

15:00 17.01.2023

З чого почати кар'єру візажиста? Крок перший – професійне навчання

Бажаєте змінити своє професійне життя? Отримати нову професію та стати майстром з візажу? Чи бажаєтеудосконалити свої навички у сфері краси? Служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Візажист».

14:59 17.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь