Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Які обмеження у сфері праці не вважаються дискримінаційними під час прийому на роботу?

До Кодексу законів про працю України (далі – Кодекс) внесені зміни про забезпечення рівності трудових прав громадян України. Також доповнено норми, які регулюють питання щодо наявності дискримінації в обмеженнях під час прийому на роботу.

14:52 07.06.2022

ТОП-5 курсів підвищення кваліфікації для безробітних на Кіровоградщині

Задля підвищення конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці державна служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян.

14:50 07.06.2022

Інновації вирощування зернових та новітні технології обробітку землі: що треба знати трактористу-машиністу

Маєте посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва? Бажаєте більше дізнатися про технології обробітку землі? Для успішного працевлаштування необхідно підвищити професійний рівень кваліфікації за цією професією? Тоді вам до нас!

14:49 07.06.2022

До 20 000 грн можуть отримати ветерани та їхні сім'ї для ведення власної справи

Український ветеранський фонд запустив проєкт з мікрофінансування бізнесу. Ветерани та члени їхніх сімей, які стали після 24.02.2022 року внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

14:49 07.06.2022

Як має діяти роботодавець, щоб запобігти масовому скороченню працівників?

Як відомо, роботодавець зобов’язаний вживати заходів для запобігання масовим вивільненням, згідно з нормами Закону України «Про зайнятість населення». З 27 травня 2022 року посилено проведення таких заходів, а саме: передбачено, що роботодавець має проводити консультації з профспілками.

10:19 03.06.2022

Навчання з нуля: електрозварник ручного зварювання

Чим займається електрозварник ручного зварювання, що повинен знати та вміти такий фахівець? Служба зайнятості пропонує професійне навчання, яке гарантує за лічені місяці опанування знань та необхідних навичок за цією професією.

10:18 03.06.2022

Яке скорочення працівників вважається масовим?

У попередньому матеріалі, розміщеному на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук, під рубрикою «Питання – відповідь» ішла мова про зміни у законодавстві, що стосуються запобіганню масовим вивільненням працівників. Наразі розглянемо, в яких саме випадках вивільнення працівників є масовим.

10:17 03.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь