Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Soft skills заради перспективного професійного майбутнього

Теперішні роботодавці здійснюють відбір кандидатів за прогресивними сучасними методами. Саме оцінка професійних навичок і є тією основою, яка має вирішальне значення. Тобто soft skills – це сукупність ключових знань і вмінь, які важливі для роботи.

13:00 05.07.2022

Які зміни відбулися в законодавстві щодо підтвердження результатів неформального навчання безробітних?

Раніше законодавство про зайнятість населення регулювало весь спектр питань підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за робітничими професіями (як зареєстрованих безробітних, так і інших громадян).

11:20 27.06.2022

Чи врегульовані питання надання допомоги по частковому безробіттю?

Так, питання врегульовані. Відсьогодні, 24 червня, набрала чинності постанова уряду від 21.06.2022 № 702, якою затверджено Порядок надання допомоги по частковому безробіттю. Раніше прийняті постанови, які регулювали питання надання двох різновидів допомоги по частковому безробіттю, втратили чинність.

13:56 24.06.2022

З чого розпочати та як організувати свій бізнес: безкоштовні курси від служби зайнятості

Якщо ви ініціативні, креативні та мрієте займатися улюбленою справою, поспішіть записатися на курси цільового призначення за навчальною програмою «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу».

13:51 24.06.2022

Разом до Перемоги: у Кропивницькому відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

«ЯМаріуполь» – під такою назвою на базі Центру надання адміністративних послуг міста Кропивницького «Прозорий офіс» учора, 21 червня, розпочав свою роботу п’ятий в Україні Центр допомоги та підтримки переселенців-маріупольців.

13:48 24.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь