Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Чи передбачається навчання громадян у сфері інформаційних технологій?

Як відомо, уряд розпочав реалізацію 6 нових програм підтримки підприємництва. Про 5 грантових програм вже надана інформація на нашій сторінці, яку можна знайти за хештегом «Підтримка підприємництва».

19:17 15.07.2022

Що таке часткова професійна кваліфікація?

Часткова професійна кваліфікація – це визнана або присвоєна/підтверджена суб’єктом, уповноваженим на це законодавством, та засвідчена відповідним документом стандартизована сукупність здобутих особою компетентностей та/або результатів навчання.

19:16 15.07.2022

Важливо: яку допомогу можуть отримати переселенці, що перебувають на Кіровоградщині

З територій України, яких торкнулися активні бойові дії, чимало внутрішньо переміщених осіб переїхали на Кіровоградщину. Звичайно, для адаптації на новому місці вони потребують насамперед соціальної підтримки.

19:15 15.07.2022

Триває інформаційна кампанія Держпраці «Виходь на світло»

З 1 липня Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

19:13 15.07.2022

Фонд Nova Ukraine надає 200 стипендій для навчання українцям, що постраждали від російської агресії

Фонд Nova Ukraine надає 200 стипендій для навчання на курсі Prometheus+ «Front-end розробка» українцям, що постраждали від російської агресії. Стипендія покриває 100% вартості Premium пакету курсу «Front-end розробка».

19:12 15.07.2022

В якому розмірі передбачено виділення коштів для реалізації програм підтримки стартапів та переробних підприємств?

Нагадаємо, нещодавно ми інформували щодо реалізації програм підтримки підприємництва, а саме: про дві урядові програми підтримки бізнесу. Це експериментальнийпроект щодо надання на конкурсних засадах фінансової підтримки стартапам в Україні, у т. ч. у сфері інформаційних технологій, та гранти для переробних підприємств. Детальніше тут https://cutt.ly/aLmA0Go

09:31 14.07.2022

Яким документом регламентується надання допомоги по безробіттю?

Порядок надання допомоги по безробіттю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 735 «Про особливості реалізації державної політики у сферах зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час воєнного стану та після його припинення або скасування» (набрала чинності 02.07.2022).

09:29 14.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь