Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Чи врегульовані процедурні питання сплати штрафу за порушення законодавства щодо реклами послуг із працевлаштування?

Як відомо, обмеження щодо змісту оголошень (реклами) про вакансії встановлені статтею 24-1 Закону України «Про рекламу». Цим же Законом встановлена відповідальність за порушення порядку розповсюдження такої реклами – передбачена штрафна санкція у 10-кратному розмірі мінімальної заробітної плати.

21:54 12.08.2022

За яким принципом приймається позитивне рішення щодо надання мікрогранту?

Нагадаємо,  що з 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка складається з 6 проектів, один із них – передбачає отримання мікрогрантів українцями, які бажають створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу.

21:52 12.08.2022

«Я роботодавець. Хочу знати»: легальні трудові відносини, основні законодавчі зміни та умови праці у воєнний час

Чимало роботодавців будують свій бізнес, використовуючи нелегальну найману працю. Як результат, це приносить низку негативних наслідків, як найманому працівнику, так і роботодавцю.

21:51 12.08.2022

Дефіцитні вакансії: кому на Кіровоградщині складно працевлаштуватися?

Як повідомляють у відділі організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині бракує вакансій для юристів, економістів, бібліотекарів, методистів, психологів та флористів.

09:10 09.08.2022

Чи може бути збільшена сума мікрогранту?

Так, це можливо у разі збільшення вартості предмета договору з постачальником (продавцем). Тоді може бути проведена доплата суми коштів у межах граничного розміру мікрогранту отримувача згідно з рішенням про надання мікрогранту.

09:07 09.08.2022

Ви роботодавець? Маєте питання і не маєте відповідей? Вам сюди

Потрібен кваліфікований персонал? Не знаєте як заповнювати форму звітності № 3-ПН або ж є питання щодо внесених змін до законодавства про зайнятість населення? Відповіді на ці та інші питання надають роботодавцям фахівці Державної служби зайнятості.

11:42 08.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь