Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Бажаєте вразити роботодавця під час співбесіди? У цьому вам допоможе служба зайнятості

Співбесіда з роботодавцем у багатьох шукачів роботи асоціюється з чимось надважким, але все не так страшно, як здається. Дійсно, важливо бути готовим до зустрічі з майбутнім керівником, адже саме від неї залежить, чи отримаєте ви місце у компанії мрії. Головне – відповідально підійти до справи і у вас все вийде.

14:25 09.09.2022

EU4Skills: гендерний розподіл за професіями випускників минулого року

Нагадаємо, що торік на Кіровоградщині у рамках реалізації пілотного проєкту «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» було проведено обстеження регіонального ринку праці, його професійної структури, поточної та перспективної потреби області в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.

13:46 08.09.2022

Які особливості припинення трудового договору в умовах спрощеного режиму регулювання трудових відносин?

Припинення трудового договору, його розірвання з ініціативи працівника або роботодавця здійснюються з підстав та у порядку, що встановлені Кодексом законів про працю України (далі – Кодекс, із змінами – у т. ч., внесеними Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність», що набрав чинності з 19 серпня цього року). Окремі особливості припинення договору визначені ст. 49-8 главиIII-Б «Спрощений режим регулювання трудових відносин»Кодексу.

13:45 08.09.2022

Мрієте запустити власний застосунок чи YouTube-канал? Долучайтеся до навчання

Хочете створювати такі ж корисні та зручні застосунки, як Дія, та спрощувати життя до кількох кліків у смартфоні? Шукаєте себе у новій професії або в одній із найпривабливіших сфер бізнесу — продуктовому IT? Вже маєш ідею свого продукту?

13:44 08.09.2022

Мікрогранти в дії: на Кіровоградщині відкриють дитячий розважальний центр

«Дитячий розважальний центр» - назва бізнес-ідеї двадцяти дев'яти річного Івана Говоруна, який після переїзду на Кіровоградщину з м. Дніпро вирішив втілити свою давню мрію і стати підприємцем.

11:15 07.09.2022

Чи потрібно оформлювати посвідки у разі застосування роботодавцями праці громадян Республіки Польща?

Нагадаємо, що з 16 вересня 2022 року (день набрання чинності Законом України «Про встановлення додаткових правових та соціальних гарантій для громадян Республіки Польща, які перебувають на території України» (далі - Закон)) роботодавцям не потрібно оформлювати дозволи на застосування праці громадян Республіки Польща.

15:00 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь