Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Які зміни у законодавстві про зайнятість населення не застосовуються під час дії воєнного стану?

Нагадаємо, що 29 жовтня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці» (далі - Закон). 

14:32 02.11.2022

«єРобота» в дії: на Кіровоградщині будуть шити одяг для українських військових

Військовий одяг та рюкзаки, сумки для протигазів та підсумки для саперських лопат – усе це планує відшивати засновник нового підприємства у селищі Смоліне, що на Кіровоградщині, Роман Тучков.

14:29 02.11.2022

Як роботодавець дізнається про припинення з ним трудових відносин?

Нагадаємо, що з 07 травня 2022 року набрали чинності зміни до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» у частині припинення трудових відносин між роботодавцями та внутрішньо переміщеними особами. 

14:28 02.11.2022

«Відкриття власної справи – це не лише втілення мрії, а й мій внесок у наближення Перемоги»

Переробка зернових культур – це бізнес-ідея мешканця Злинської громади підприємця-початківця 25-річного Максима Письменного. Вже сьогодні він має позитивне рішення на отримання гранту для створення власного бізнесу за урядовою програмою «єРобота». 

14:26 02.11.2022

Заробітна плата для іноземних працівників: чим регулюється та який розмір?

З 15 жовтня цього року набрав чинності Закон України від 21 вересня 2022 року № 2623-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні і надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном». 

14:25 02.11.2022

Які зміни відбулися у законодавстві про зайнятість населення?

Сьогодні, 28 жовтня, у газеті «Голос України» опубліковано Закон України від 21 вересня 2022 року № 2622-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці». 

14:22 02.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь