Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Безкоштовний курс вивчення англійської мови для початківців від команди "PROMETHEUS"

Цей курс розроблений для активних та цілеспрямованих людей, які знають наскільки кардинально англійська здатна змінити життя. «Англійська для початківців. Elementary level (A1-A2)» допоможе вам реалізувати свій перший крок до мети швидко та саме так, як буде зручно вам.

10:04 13.10.2022

Безкоштовні групові уроки англійської мови з викладачем онлайн

Англійська для дітей, для дорослих, для роботи, для IT чи розмовна англійська - обирайте будь який курс. Ви можете вчитися як з комп'ютера, так і зі смартфона, встановивши додаток ED Course - це надзвичайно зручно, коли англійська завжди з вами.

09:51 07.10.2022

Видача ваучерів на навчання: які зміни?

Нагадаємо, що ваучер на навчання – це документ встановленого зразка, що дає право громадянам певних категорій на перепідготовку, підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи у роботодавця.

09:50 07.10.2022

Майже 300 безробітних громадян пройшли навчання та будуть забезпечувати безперебійну роботу котелень

Зима не за горами, а отже вправні господарі вже сьогодні дбають про підготовку до нового осінньо-зимового періоду, аби в їхніх установах було тепло та затишно. Важливого значення приділяють й підготовці кваліфікованих працівників для роботи в котельнях, які працюють на різних видах палива.

09:49 07.10.2022

Гранти на садівництво: які зміни відбулися щодо періодів створення нових робочих місць?

Нагадаємо, що Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (із змінами).

09:46 07.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь