Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Яким чином формується заява для отримання мікрогранту?

Заява формується отримувачем особисто або у відділенні АТ «Ощадбанк» через Портал Дія. Для цього необхідно пройти ідентифікацію та автентифікацію за допомогою електронного підпису, який дає змогу однозначно встановити особу отримувача. Це відповідно до пункту 9 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738.

21:54 02.08.2022

Яким чином проводиться перевірка ділової репутації клієнта у процесі надання мікрогранту?

Нагадаємо, нещодавно на своїй сторінці у Фейсбук ми інформували про послідовність дій у процесі отримання мікрогранту. Одним із її елементів є перевірка працівниками АТ «Ощадбанк» ділової репутації клієнта. Така перевірка передбачена пунктом 17 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738.

21:53 02.08.2022

Не знаєте з чого розпочати власний бізнес? Запрошуємо на тренінг

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес» та отримайте знання та навички ведення бізнесу.

21:51 02.08.2022

Майже 2 млн гривень відшкодували роботодавцям Кіровоградщини за працевлаштування переселенців

Чимало українців тимчасово виїхали зі своїх помешкань за кордон та в інші області України у зв’язку з активними бойовими діями. Наразі важливим завданням держави є надання цим людям підтримки. У тому числі, державна служба зайнятості не залишається осторонь та нагадує, що роботодавці можуть отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування осіб із числа внутрішньо переміщених.

17:44 25.07.2022

Що може запропонувати служба зайнятості для шукачів роботи?

Успішне працевлаштування – це не завжди досягнення лише однієї людини. Кожен шукач роботи має свої алгоритми пошуку, наприклад, відвідує сайти з актуальними вакансіями або ж дізнається інформацію через знайомих.

17:44 25.07.2022

Яка послідовність дій щодо отримання мікрогранту?

Відповідно до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738, встановлена наступна послідовність дій щодо отримання мікрогранту:

17:43 25.07.2022

Чи обов’язково пред’являти військовий квиток під час реєстрації як безробітного?

Слід зазначити, що питання реєстрації безробітних, зокрема документів, які пред’явлються під час реєстрації, врегульовані Порядком реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2018 № 792 (зі змінами).

17:43 25.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь