Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

ПАМ’ЯТКА щодо порядку реєстрації пасік

З урахуванням чинного законодавства України пасіки підлягають реєстрації за місцем проживання фізичної особи або за місцезнаходженням юридичної особи, які займаються бджільництвом, у місцевих державних адміністраціях або сільських, селищних, міських радах.

16:52 01.03.2021

Повідомлення RASFF

Від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF):

16:28 25.02.2021

Повідомлення RASFF

До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 17 лютого 2021 року № 2021.0845, у шоколадках з насінням кунжуту, що експортувалось з Іспанії (виробник: Chocolates Torras SA, Ella Del Terri; постачальник: Trades SA, Barcelona) до України (отримувач: ТОВ «Галичина Опт», вул. Княгині Ольги, 5 з, м. Львів, 79021) виявлено несанкціонованої речовини оксид етилену (0,35 mg/kg – ppm).    

15:25 25.02.2021

Увага сказ!

Новгородківський районний відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області повідомляє, що епізоотична ситуація зі сказу тварин на території району залишається складною, але контрольованою.

15:21 17.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь