Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

За яких умов роботодавці можуть отримати компенсацію витрат на оплату праці переселенців?

Відповідно до пункту 2 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331, компенсація витрат надається роботодавцю за умов:

16:07 11.04.2022

Про аспекти якості освітнього процесу в закладах професійної підготовки

На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук розміщуються матеріали за результатами проєкту EU4Skills. В одному з попередніх матеріалів йшлося про якість організації освітнього процесу (навчальні матеріали, обладнання, приміщення та інше).

16:07 11.04.2022

Чи можна отримати статус безробітного в період воєнного стану за допомогою порталу Дія?

Відповідно до норм Закону України “Про зайнятість населення”, статус безробітного надається громадянам за їх особистою заявою (у тому числі поданою засобами електронної ідентифікації) у разі відсутності підходящої роботи з першого дня реєстрації у центрі зайнятості. На період воєнного стану Кабінет Міністрів України постановою від 19.03.2022 № 334 визначив окремі особливості реєстрації безробітних. Ці особливості стосуються, у тому числі, процедурних питань реєстрації безробітних в електронній формі за допомогою засобів Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (порталу Дія).

11:31 08.04.2022

Сучасний менеджмент: стратегії та нові підходи Опанувати сучасні підходи у менеджменті допоможе служба зайнятості

Менеджмент персоналу, менеджмент підприємницької діяльності, маркетингові технології менеджменту, бізнес-планування, фінансовий менеджмент та антикризове управління – вам це цікаво? Зверніться до служби зайнятості, яка пропонує пройти на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості курси цільового призначення за навчальною програмою «Сучасні підходи в менеджменті».

11:30 08.04.2022

ШАНОВНІ ШУКАЧІ РОБОТИ!

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості повідомляє, що дізнатись інформацію про наявність актуальних вакансій у роботодавців

19:14 07.04.2022

Про причини незайнятості випускників

На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Facebook протягом січня-лютого 2022 року були розміщені матеріали за результатами проєкту EU4Skills. Ці матеріали коментують окрему інформацію з комплексного звіту “Ринок праці Кіровоградської області. 2021” (ознайомитись з відеозвітом про проєкт можливо на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook), у тому числі яка згрупована в розділі “Результати опитування випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2020 року”.

15:09 05.04.2022

Чи передбачені особливості отримання соціальних послуг у період дії воєнного стану?

Особливості реєстрації безробітних у період дії воєнного стану визначені постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 № 334 “Деякі питання реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, нарахування та виплати допомоги по безробіттю на період дії воєнного стану”.

15:07 05.04.2022

Гід з коректного спілкування «Довідник безбар’єрності» доповнено «У воєнний час» – розділ, що з’явився в електронному «Довіднику безбар’єрності»

Торік з’явився електронний посібник «Довідник безбар’єрності», який покликаний зафіксувати нові норми безбар’єрної мови та стати гідом з коректного спілкування. Цей посібник доступно розкриває, що таке бар’єри, стереотипи, інклюзія, залучення, недискримінація, толерантність, прийняття, доступність, гендерна рівність, правила коректної мови.

15:07 05.04.2022

Які строки встановлені для подання приватними агентствами зайнятості звітності?

Відповідно до вимог Закону України “Про зайнятість населення”, суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні (суб’єкти трьох видів діяльності – ліцензовані агентства, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном; приватні агентства зайнятості, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні; агентства трудового лізингу, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців), зобов’язані подавати до центрів зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб.

09:12 05.04.2022

Як стати кондитером з нуля? Скористайся підтримкою служби зайнятості

Хочете оволодіти тонкощами кондитерської майстерності – ми допоможемо! Поспішайте – 5 квітня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією «Кондитер». Термін навчання – 6 місяців.

09:11 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь