Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

11 освітніх онлайн-курсів для охочих розвинути власні здібності та навички

Сьогодні служба зайнятості є платформою з надання широкого спектру послуг, зокрема й через електронні сервіси, які допоможуть кожному користувачу оцінити власні здібності та навички, розвинути їх або отримати ті, які необхідні для вдалого працевлаштування:

13:48 18.02.2022

Топ-5 «нетипових» вакансій на Кіровоградщині Барометр професій. Актуальні, відсутні та «нетипові» професії на ринку праці Кіровоградщини

Ви шукаєте роботу? Фахівці обласного центру зайнятості склали «Барометр професій», скориставшись яким ви зможете визначити професії, актуальні на ринку праці, професії, які присутні на підприємствах регіону, але в незначних кількостях, взагалі відсутні на ринку праці професії, а також нетипові вакансії в регіоні. Цікаво? Читайте далі. Це дасть вам можливість визначити для себе, у якій сфері себе реалізувати, аби бути затребуваним та мати високооплачувану роботу.

11:03 17.02.2022

Яка відповідальність передбачена за неподання звіту про вакансії? Чи можна подавати звіт №3-ПН у електронному вигляді?

Чинне законодавство про зайнятість населення та інші нормативно-правові акти не передбачають фінансових санкцій для роботодавців чи адміністративної відповідальності для посадових осіб за неподання звітності про вакансії.

16:58 16.02.2022

Українське ділове мовлення: не знаєш – то навчайся за сприяння служби зайнятості

21 лютого поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнуться курси цільового призначення за навчальною програмою «Ділове українське мовлення та редагування службових документів».

14:16 15.02.2022

Чи вважати вільним робочим місцем (вакансією) з обов’язковим зазначенням його у звіті за формою 3-ПН робоче місце звільненого працівника, якщо потреба у новому працівнику відсутня або може з’явитись через певний час?

За умови прийняття роботодавцем рішення про розподілення навантаження між працюючими вчителямигодин навантаження звільненого вчителя інформація про вакансії вчителя за формою звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» не надається.

14:14 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь