Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Про прийом на практику учнів закладів професійної освіти

Під час опитування роботодавців, проведеного влітку минулого рокуу ході реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів, вивчалось питанняприйому роботодавцями на практику учнів закладів професійної освіти.

11:11 02.02.2022

Про наявні вакансії (на момент опитування роботодавців)

У ході опитування (проведено влітку минулого року) роботодавців, яке було проведене під час реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів, вивчалось питаннянаявності вакансій та вимог роботодавців до претендентів на роботу.

13:56 26.01.2022

В які строки має бути подана інформація про зайнятість квотних категорій громадян?

Відповідно до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, роботодавці щороку, не пізніше 01 лютого (після звітного року), подають до базових центрів зайнятості або філій регіональних центрів зайнятості інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

13:55 26.01.2022

Маєте намір поінформувати службу зайнятості про вакансію? Зробіть це через вебресурс

Якщо у вас виникла потреба в укомплектуванні вільних робочих місць, інформацію про попит на робочу силу (вакансії) ви можете розмістити на сайті державної служби зайнятості. Для цього необхідно зробити декілька кроків.

16:53 24.01.2022

Стажування на робочому місці: дізнайтеся більше про послугу служби зайнятості АБО Бажаєте переконатися, чи підходить вашій команді «гравець»,– дізнайтеся більше про стажування

Під час добору необхідних працівників на вільні робочі місця переважна більшість роботодавців хочуть бути впевненими у тому,  що вони обрали саме того кандидата на посаду, який відповідає його вимогам. Зокрема переконатися в тому, чи підходить ця особа на посаду, так би мовити придивитись до майбутнього працівника.

14:29 21.01.2022

РОБОТА Є !

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «СХІДНИЙ ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ» НОВОКОСТЯНТИНІВСЬКА ШАХТА (вул. Шахтарська,1, село Олексіївка, Новоукраїнський район,

14:28 21.01.2022

За якою формою має бути подана заява для отримання дозволу на застосування праці іноземця гіг-спеціаліста?

Для отримання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства роботодавець має подати до обласного центру зайнятості заяву та комплект документів, визначений статтею 42-2 Закону України “Про зайнятість населення”. Заява має бути подана за формою, встановленою постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 858 (із змінами).

17:21 20.01.2022

Служба зайнятості запрошує освоїти професію бджоляра Мешканці Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися бджільництву Стань пасічником за сприяння служби зайнятості

Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості і мають бажання змінити професію або здобути нову, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за професією «Бджоляр» на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання стартує 27 січня поточного року і триватиме 5,4 міс.

17:19 20.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь