Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

У Новгородківському ПТУ №36 відкрили модернізовану кухню-лабораторію за європейськими стандартами

Минулого тижня, 10 грудня, на базі Новгородківського професійно-технічного училища №36 відбулося відкриття модернізованої кухні-лабораторії для здійснення професійно-практичної підготовки здобувачів освіти за спеціальностями «Кухар» та «Кондитер».

09:58 14.12.2021

Чи поширюється збільшення розміру мінімальної заробітної плати на трудові відносини з іноземцями?

Нормами Закону України “Про зайнятість населення” визначено, що за загальним правилом роботодавець може отримати дозвіл за умови виплати іноземцю чи особі без громадянствазаробітної плати у розмірі не менш як десять мінімальних заробітних плат (більш детальна інформація розміщена на сторінці 23.10.2021).

16:25 10.12.2021

На Кіровоградщині стартує експериментальний проєкт: що зміниться в обслуговуванні клієнтів

Учора, 09 грудня, в обласному центрі зайнятості відбувся навчальний семінар для заступників директорів, заступників директорів – начальників відділів надання соціальних послуг (технологи-організатори) міськрайонних центрів зайнятості, міськрайонних та районних філій обласного центру зайнятості.

16:24 10.12.2021

Пройди курси з реєстрації бухгалтерських даних за підтримки служби зайнятості Отримай професію обліковця з реєстрації бухгалтерських даних за сприяння служби зайнятості

16 грудня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться курс за спеціальністю «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних». Навчання триватиме 8 місяців.

16:23 10.12.2021

Стань професіоналом у галузі будівництва за сприяння служби зайнятості Здобудь затребувану будівельну професію безкоштовно – стань штукатуром

За підтримки Кіровоградського обласного центру зайнятості у грудні поточного рокубезробітні громадяни мають змогунавчитисяпрофесії «Штукатур»на базі Одеського та Харківського центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання в Одеському ЦПТО розпочинається 15 грудня і триватиме 4,0 міс. У Харківському ЦПТО навчати почнуть 16 грудня, термін навчання –4,5 міс.

16:14 09.12.2021

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно пройти курси з вирощування квітів Навчись вирощувати квіти за сприяння служби зайнятості

13 грудня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнуться курси цільового призначення за навчальною програмою "Вирощування квітів. Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт".Навчання триватиме 0,25 міс.

13:50 08.12.2021

З 01.01.2022 року нові правила для ФОПів і ми навчимо

13 грудня поточного року на базі Одеськогоцентру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнуться курсицільового призначення за навчальною програмою «РРО для ФОП (реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців)».Навчання триватиме 1 тиждень.

13:50 08.12.2021

Чи може бути укладений трудовий договір з іноземцем у формі контракту?

Статтею 21 Кодексу законів про працю України визначено, що особливою формою трудового договору є контракт, в якому строк його дії, права, обов’язки і відповідальність сторін (у тому числі матеріальна), умови матеріального забезпечення та організації праці працівника, умови розірвання договору, в тому числі дострокового, можуть встановлюватися угодою сторін. Сфера застосування контракту визначається законами України.

13:49 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь