Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Які підстави для скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства?

Законодавство про зайнятість передбачає обставини, за яких виданий дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) має бути скасований.

16:04 20.10.2021

Проєкт «Воїну — гідна праця» діє: атовець отримав сертифікат на навчання

«Сьогодні я маю сертифікат на 400 євро на проходження навчання. Переконався, що міжнародний проєкт  «Воїну — гідна праця» дійсно діє. Задля підвищення конкурентоспроможності на ринку праці я обрав для себе онлайн курси з вивчення англійської мови», - ділиться О. Задорожний.

10:10 18.10.2021

Проєкт «Воїну — гідна праця» діє: атовець отримав сертифікат на навчання

«Сьогодні я маю сертифікат на 400 євро на проходження навчання. Переконався, що міжнародний проєкт «Воїну — гідна праця» дійсно діє. Задля підвищення конкурентоспроможності на ринку праці я обрав для себе онлайн курси з вивчення англійської мови», - ділиться О. Задорожний.

16:45 13.10.2021

Які особливості застосування праці іноземних працівників творчих професій?

Законодавство про зайнятість населення регулює питання отримання дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці)в цілому та визначаєокремі відмінності щодо видачі їх для особливих категорій іноземців.

12:04 13.10.2021

Які підстави передбачені для відмови у видачі дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства?

У попередньому матеріалі з питань видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства йшлосяпро те, що окремі помилки в документах, що подані для отримання дозволу, не призводять до відмови у його видачі (за умови їх усунення). Але в той же час існують підстави для відмови у видачі дозволу або продовженні його дії.

10:42 12.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь