Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Безробітних Кіровоградщини запрошують стати фахівцями у галузі сучасних інформаційних технологій

У грудні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

13:47 08.12.2021

Львів та Одеса запрошують на навчання. Наразі «Продавець непродовольчих товарів»

У грудні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського та Львівського центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Продавець непродовольчих товарів». Розпочинається навчання з 06 грудня, термін навчання – 5,5 міс.

20:20 03.12.2021

На Кіровоградщині більше ста вільних робочих місць для осіб з інвалідністю Підприємства Кіровоградщини пропонують 109 вакансії для осіб з інвалідністю

За інформацією Кіровоградського обласного центру зайнятості, станом на 30 листопада у базі вакансій зареєстровано 109 вакантних посад, призначених для працевлаштування осіб з інвалідністю. Серед них:

20:20 03.12.2021

Які особливості подання інформації про вакансії для працевлаштування осіб з інвалідністю?

При доборі працівників на заброньовані робочі місця в рахунок квоти осіб з інвалідністю та користування при цьому послугами державної служби зайнятості роботодавці подають до базового центру зайнятості форму звітності №3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”. У другому розділі форми при цьому проставляється відмітка відносно категорії громадян – інваліди, які не досягли пенсійного віку, встановленого статтею 26 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

20:19 03.12.2021

Який порядок отримання дотації на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю?

Відповідно до статті 18-1 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”, державна служба зайнятості може за рахунок Фонду соціального захисту інвалідів надавати дотацію роботодавцям на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю, зареєстрованих у державній службі зайнятості. Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2006 №1836 (у редакції постанови від 23.11.2011 №1234) затверджено Порядок надання дотації роботодавцю за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю, зареєстрованих у державній службі зайнятості.

14:16 01.12.2021

На Кіровоградщині більше ста вільних робочих місць для осіб з інвалідністю Підприємства Кіровоградщини пропонують 109 вакансії для осіб з інвалідністю

За інформацією Кіровоградського обласного центру зайнятості,станом на 30листопада у базі вакансій зареєстровано 109 вакантних посад, призначених для працевлаштування осіб з інвалідністю. Серед них:

14:15 01.12.2021

За якою формою мають звітувати роботодавці з питань застосування праці осіб з інвалідністю?

Відповідно до Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” та Порядку подання підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами, що використовують найману працю, звітів про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю та інформації, необхідної для організації їх працевлаштування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 №70 (із змінами), роботодавці, в яких за основним місцем роботи працює 8 і більше осіб, зобов’язані щороку (до 01 березня року, наступного за звітним) подавати звітність про зайнятість осіб з інвалідністю до відділень Фонду соціального захисту інвалідів.

14:11 01.12.2021

Які додаткові гарантії передбачені при застосуванні праці осіб з інвалідністю?

Відповідно до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення”, однією з категорій громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, є особи з інвалідністю. Такі додаткові гарантії забезпечуються, у тому числі:

16:23 29.11.2021

Більшість безробітних Кіровоградщини – мешканці міста Більшість працевлаштованих службою зайнятості громадян проживає у селах

Протягом січня – жовтня 2021 року послугами центрів зайнятості області були охоплені 41,9 тис. зареєстрованих безробітних, у тому числі майже 47,0% (19,7 тис. осіб) мешканці сільської місцевості та 53,0 % (22,2 тис. осіб) жителі міських поселень.

13:44 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь