Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

За якою формою мають подавати ПАЗ відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб до центрів зайнятості?

Пунктом 4 частини 4 статті 36 Закону України “Про зайнятість населення” передбачено, що приватні агентства зайнятості зобов’язані подавати базовим центрам зайнятості та філіям регіональних центрів зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб.

10:17 11.01.2022

Патронат над дитиною: офіційне працевлаштування та шанс знайти своє покликання. Нова професія та робота – патронатний вихователь

Ви безробітні, маєте власне житло, належні житлово-побутові умови, любитедітей, а також маєте позитивний досвід виховання власних дітей,  пропонуємо Вам нову роботу – сімейний патронат.

11:13 10.01.2022

Про статистичний аналіз регіонального ринку праці

Обласний центр зайнятості взяв участь у реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. На нашій сторінці у фейсбуці започатковано розміщення окремих матеріалів за результатами дослідження (з комплексним звітом “Ринок праці Кіровоградської області. 2021” є можливість ознайомитись у “хмарному” середовищі – посилання розміщене у матеріалі, що є першим на сторінці).

11:12 10.01.2022

Результати проєкту прогнозування регіонального ринку праці: стан та тенденції

У минулому році обласним центром зайнятості за участі навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в області та інших установ реалізовано пілотний проєкт з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. Проєктреалізовано державною службою зайнятості в 10 областях країни в рамках програми Європейського Союзу “EU4Skills: кращі навички для сучасної України” для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.

12:39 06.01.2022

Які спеціальності визначені в 2022 році для застосування праці висококваліфікованих іноземних спеціалістів?

Частиною 7 статті 42 Закону України “Про зайнятість населення”  визначено, що залучення висококваліфікованих іноземних спеціалістів і робітників, потреба в яких є відчутною для національної економіки, здійснюється на підставах, визначених Законом України "Про імміграцію". Кабінет Міністрів України встановлює квоту імміграції для відповідних категорій іноземців, у тому числі для висококваліфікованих іноземних спеціалістів і робітників.

12:37 06.01.2022

Нове для членів малозабезпеченої сім’ї: фінансова допомога на здобуття економічної самостійності

З січня 2022 року безробітні громадяни, які є членами малозабезпечених сімей, можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).

16:24 05.01.2022

Який розмір заробітної плати має бути встановлено в 2022 році для іноземців, які працюють на підставі дозволів державної служби зайнятості?

Нормами Закону України “Про зайнятість населення” визначено, що за загальним правилом роботодавець може отримати дозвіл за умови виплати іноземцю чи особі без громадянствазаробітної плати у розмірі не менш як десять мінімальних заробітних плат.

12:02 05.01.2022

Служба зайнятості готує професіоналів будівельної справи Отримай затребувану професію за підтримки служби зайнятості

У січні поточного року Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує зацікавленим особам пройти навчання за професією «Зварник пластмас». Для безробітних громадян Кіровоградщини з 12 січня розпочинаєтьсянавчання. Курс навчання триватиме 2,3 мiс.

12:01 05.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь