Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Про результати опитування роботодавців

На нашій сторінці розміщуються матеріали за результатамипілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. 11.01.2022 було розміщено матеріал про розділ “Результати щорічного опитування роботодавців”комплексного звіту“Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей розділ складається з висновків загальних матеріалів та матеріалів, згрупованих у рубрики “Інформація щодо плинності кадрів у опитаних роботодавців”, “Інформація щодо добору працівників опитаними роботодавцями”, “Інформація щодо співпраці роботодавців з закладами професійної (професійно-технічної) освіти”, “Інформація щодо перенавчання працівників роботодавцями”, “Інформація щодо навичок працівників”.

11:07 19.01.2022

За якою формою необхідно інформувати про працевлаштування громадян квотних категорій?

Обов’язковою умовою дотримання роботодавцями квоти вважається працевлаштування відповідних категорій громадян, про що роботодавці інформують щороку державну службу зайнятості. Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями територіальним органам Державної служби зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Додатком до вказаного Порядку є форма інформації (отримати її в електронному вигляді можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості).

10:34 18.01.2022

Щодо яких категорій громадян законодавство передбачає додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню?

Згідно зі статтею 69 Господарського кодексу України, підприємства з правом найму робочої сили мають забезпечувати визначену відповідно до закону кількість робочих місць для працевлаштування неповнолітніх, осіб з інвалідністю, інших категорій громадян, які потребують соціального захисту.

17:16 17.01.2022

Про статистику регіонального ринку праці

На нашій сторінці у Фейсбук розпочалося розміщення матеріалів, присвячених результатам пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. 10.01.2022 було розміщено матеріал про розділ “Результати статистичного аналізу” комплексного звіту “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей розділ складається з висновків та матеріалів, згрупованих у рубрики “Економічна ситуація в Кіровоградській області”, “Трудові ресурси Кіровоградської області”, “Інформація щодо стану зареєстрованого безробіття в Кіровоградській області”, “Заклади професійної (професійно-технічної) освіти Кіровоградської області”.

17:16 17.01.2022

Про трудові ресурси області

На нашій фейсбук-сторінці розміщено низку матеріалів, що висвітлюють результати пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. В одній з рубрик статистичного розділу комплексного звіту зібрані дані, що характеризують стан трудових ресурсів області.

17:12 17.01.2022

Про опитування роботодавців

За результатами реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів обласним центром зайнятості підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей звіт складається з чотирьох розділів. Із загальною інформацією щодо першого розділу (статистичного) є можливість ознайомитись у попередньому матеріалі щодо проєктуEU4Skills, розміщеному на нашій сторінці у Фейсбук (для спрощення пошуку можливо використання хештегів#служба_зайнятості#EU4Skills#ДСЗ).

13:35 13.01.2022

Пройдіть навчання в Одесі та отримайте професію електрогазозварника У січні безробітні Кіровоградщини можуть здобути професію електрогазозварника

Професію електрогазозварника можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 19 січня поточного року. Курс навчання триватиме 5,5 міс.

13:34 13.01.2022

Безробітні Кіровоградщини можуть вивчитись на барменів Отримай популярну професію за підтримки служби зайнятості – стань барменом Стати барменом легко: звертайтесь до служби зайнятості!

18 січня поточного року в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості для безробітних громадян розпочнеться професійне навчання за професією «Бармен», що триватиме 3,6 міс.

10:18 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь