Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Маєте намір створити нове робоче місце – звертайтеся до служби зайнятості

Якщо ваше підприємство розвивається та створює нові робочі місця, ви можете отримати компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну працевлаштовану особу.

12:00 05.01.2022

Нова робота у новому році: стартує онлайн-курс профорієнтації для ветеранів та ветеранок

Якщо ви шукаєте роботу мрії, якщо не знаєте, як трансформувати військовий досвід у професійний, – подавайтеся на онлайн-курс«М’які навички для жорсткої реальності»! Його мета–профорієнтація та перші кроки працевлаштування.

16:28 04.01.2022

Безробітні Кіровоградщини можуть навчитись одній з найзатребуваніших професій у Рівному

У січні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити безробітних Кіровоградщини на базіРівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості професії «Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування». Навчання розпочнеться 11 січня і триватиме 5,2 міс.

16:25 04.01.2022

Чи передбачені обмеження щодо застосування роботодавцями праці іноземціву сфері охоронної діяльності?

   Нормами законодавства про зайнятість населення визначено, що працю іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) роботодавці мають право застосовувати в порядку, визначеному законом. Відповідно до частини 5 статті 42 Закону України “По зайнятість населення”, іноземці не можуть призначатися на посаду або займатися трудовою діяльністю у разі, коли згідно із законодавством призначення на відповідну посаду або провадження відповідного виду діяльності пов’язане з належністю до громадянства України. Такі обмеження встановлюються відповідними нормативно-правовими актами.

16:24 04.01.2022

До уваги роботодавців

Новгородківська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості повідомляє, що роботодавці, які мають від 8 до 20 осіб та понад 20 осіб найманих працівників повинні надати до служби зайнятості «Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові  гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2021 рік».

11:52 30.12.2021

Нова модель надання послуг, патронат та підтримка малозабезпечених сімей – у фокусі уваги стейкхолдерів

Сьогодні, 23 грудня, в обласному центрі зайнятості відбувся семінар-навчання  директорів центрів зайнятості, міськрайонних та районних філій обласного  центру зайнятості. У полі зору – впровадження в роботу нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг.

09:59 29.12.2021

Чи можна подати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця через базовий центр зайнятості?

Законодавство про зайнятість населення передбачає, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості.Для отримання дозволу роботодавець подає необхідні документи до Кіровоградського обласного центру зайнятості (далі – ОЦЗ).

09:58 29.12.2021

Чи передбачені особливості укладення трудових договорів з громадянами країн СНД?

Відповідно до частини 4 статті 42-7 Закону України “Про зайнятість населення”, роботодавець зобов’язаний укласти з іноземцем трудовий договір (контракт) не пізніш як за 90 календарних днів з дати видачі дозволу та у десятиденний строк після укладення трудового договору (контракту) надати його копію, засвідчену роботодавцем, регіональному центру зайнятості.

09:57 29.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь