Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Про документи, які підтверджують належність громадян до квотних категорій

Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. У рядку 02 інформації зазначається середньооблікова чисельність працівників, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та працювали на умовах повної зайнятості у звітному році.

11:32 09.09.2021

Соціальні зобов’язання роботодавців: що про це треба знати?

Відповідно статті 69 Господарського кодексу України підприємства з правом найму робочої сили мають забезпечувати визначену відповідно до закону кількість робочих місць для працевлаштування неповнолітніх, осіб з інвалідністю, інших категорій громадян, які потребують соціального захисту.

11:31 09.09.2021

Яку інформаційну підтримку легалізаційних процесів пропонує служба зайнятості?

Обласний центр зайнятості проводить інформаційну кампанія щодо висвітлення питань легального оформлення трудових відносин. В її рамках проходять семінари (вебінари) для шукачів роботи та роботодавців, розміщуються матеріали на сторінці центру в мережі Інтернет та у соціальній мережі Фейсбук.

18:57 07.09.2021

Професійні стандарти: що потрібно знати?

Слід зазначити, що суттєвим фактором під час укладення трудового договору є наповнення змістом його розділів, які регулюють питання обов’язків працівника, характеру виконуваної роботи тощо. При цьому доцільно використовувати затверджені професійні стандарти.

10:19 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь