Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Відповідальне батьківство – основа щасливої родини

Важливою проблемою сьогодення є формування відповідального ставлення до батьківства, від рівня і якості якого залежить здатність молоді повною мірою виконувати батьківські обов’язки, сприяти здоровому розвитку дитини в сім’ї, розвивати власну батьківську компетентність.

14:38 17.04.2023

На Новгородківщині пробаціонери взяли участь у благодійному майстер-класі

06 березня 2023 року на базі Новгородківської публічної бібліотеки за ініціативи благодійної організації Схід Перемоги до Міжнародного жіночого дня був проведений благодійний майстер-клас від місцевої майстрині Ірини Зоркіної по виготовленню та розпису імбирного печива.

15:21 07.03.2023

Пробація в смартфоні

Виклик до Центру пробації правопорушник зможе отримати через мобільний додаток «Пробація в смартфоні»: які функції матиме застосунок.

13:50 01.02.2023

На Новгородківщині проведено робочу зустріч з представниками місцевого самоврядуваня

11 січня 2023 року відбулась робоча зустріч начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти з заступником голови Новгородківської селищної ради Олександром Соколом.

11:51 11.01.2023

На Новгородківщині відзначили Міжнародний день прав людини

10 грудня, у світі відзначають Міжнародний день прав людини, адже саме цього дня в 1948 році було прийнято Загальну декларацію прав людини. Напередодні цього дня співробітники Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області спільно з провідним інспектором відділу № 6 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Варварою Карпенко та клієнти пробації відвідали Новгородківську публічну бібліотеку,де мали можливість ознайомитись з оформленою книжковою виставкою "Абетка правової мудрості".

14:04 09.12.2022

300-річчя з дня народження Г.С. Сковороди відзначали в Новгородківській громаді

«Мандрівна академія», «людина-університет» своєї епохи. Це про Григорія Сковороду. За життя він не видав жодної книги. Натомість читачі його шукали самі, масово читали та цитували, переписували рукописи та пропагували їх.

15:08 14.11.2022

Неповнолітнього клієнта пробації перевірили за місцем навчання

Завдання виправлення неповнолітніх клієнтів пробації повинні вирішуватися спільними зусиллями з педагогами, психологами та батьками. Саме тому 06.10.2022 року з метою перевірки неповнолітнього клієнта за місцем навчання відбулась зустріч інспектора Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Світлани Харитонової спільно з інспектором ювенальної превенції ВП № 2 Миколою Мосіюком та педагогами ПТУ № 36 смт Новгородка.

13:44 07.10.2022

На Новгородківщині проведено зустріч з керівником територіальної громади

З прийняттям Закону України «Про пробацію» було запроваджено принципово новий підхід до роботи з особами, що перебувають в конфлікті з законом. Для ефективного проведення соціально-виховної та профілактичної роботинеобхідне також фінансове забезпечення. Саме тому рішенням сесії Новгородківської селищної ради було затверджено Програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Новгородківської територіальної громади на період 2021-2023 роки.

13:08 02.09.2022

З нагоди річниці Дня Незалежності України клієнти пробації Новгородківщини відвідали бібліотеку

Днями, з нагоди святкування Дня Незалежності України та  Дня Державного Прапора України, співробітники Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області та клієнти пробації вшанували багатовікову історію нашої держави та людей, які віддали своє життя за незалежність нашої Батьківщини. З цією метою працівники Новгородківської публічної бібліотеки підготували для гостей годину державності «Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна».

15:29 22.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь