Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

Оголошення

За повідомленням Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області опрацювання та реєстрація декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки здійснюється через портал електронних послуг ДСНС та через Єдиний державний веб-портал електронних послуг.

09:28 10.07.2023

Оголошення

07 липня, за адресою смт Новгородка, вул. Центральна, 1 (з 9:00 до 12:00) працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду “Право на захист” зі збору даних на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН. А саме, кожен член родини загалом отримає 6660 гривень на особу.

16:38 06.07.2023

До уваги сільськогосподарських підприємств!

З метою забезпечення своєчасного та якісного проведення робіт по збиранню зернових і зернобобових культур звертаємо Вашу увагу,що Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення функцій технічного регулювання у сфері агропромислового комплексу та машинобудування для агропромислового комплексу» від 31.05.2022 року № 2296-ІХ з 17.06.2022 року дозволено рух (переміщення) сільськогосподарської техніки за межами населених пунктів, дорогами сіл,селищ,міст без обмеження за габаритами таких транспортних засобів. Переміщення повинно відбуватись в супроводі автомобіля прикриття суб’єкта господарювання. Така сільськогосподарська техніка та автомобілі прикриття обладнуються проблисковими маячками оранжевого кольору без дозволу на їх встановлення.

11:14 06.07.2023

Наближається час цвітіння амброзії полинолистої

Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, розмножується насінням, яке утворюється в великій кількості. Бур’ян значно збіднює грунт, пригнічує та витісняє сільськогосподарські рослини, що спричиняє значні втрати врожаю. Саме через це амброзію полинолисту віднесено до карантинних організмів. Крім того амброзія полинолиста - дуже небезпечний карантинний бур’ян – алерген, адже квітковий пилок амброзії – надзвичайно шкідливий для людини.

11:10 06.07.2023

Про участь у VIII Національному Дні Саду

05 липня 2023 року на базі ПП "Аграрна компанія 2004" (VITAGRO) село Свіршківці Чемеровецького району Хмельницької області відбудеться VIII Національний День Саду.

13:26 30.06.2023

Шановні жителі Новгородківської громади!

Запрошуємо на медичний огляд жінок  (безкоштовно) мобільною бригадою сексуального та репродуктивного здоров’я. В складі мобільної бригади: лікар-гінеколог, терапевт, УЗД, а також буде можливість обстеження швидкими тестами. Телефон для довідок - 098-195-58-84.

11:22 30.06.2023

Шановні жителі Новгородківщини!

В зв’язку з трагічними подіями, що сталися напередодні на території громади, всі заходи, в тому числі і благодійний ярмарок, приурочені Дню Конституції України, відміняються.

13:20 27.06.2023

Оголошення

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про завершення процедури та оприлюднення результатів розгляду і врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації – щодо розроблення проектів «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на перехресті вулиці Криворізькій та Дружби в смт Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області» -2, 2.1, «Детальний план території частини села Вершино-Кам'янка Новгородківської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області», «Детальний план частини території села Просторе Новгородківської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області»

16:51 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь