Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Бізнес-ідея стане реальністю: навчайтеся зі службою зайнятості

Якщо у вас вже є бізнес-ідея, ви маєте намір вибороти грант за програмою єРобота? Харківський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятостізапрошує на навчальний курс за напрямом: «Підготовка бізнес-плану для залучення мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу».

13:27 03.07.2023

Які зміни відбулися у законодавстві щодоконтролю за працевлаштуванням осіб з інвалідністю?

Нагадаємо, що 9 червня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 2 червня 2023 року № 553 “Деякі питання організації працевлаштування осіб з інвалідністю” (інформація про постанову розміщується на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook, попередній матеріал можна переглянути23 червня 2023 року, посилання тут http://surl.li/ilypx).

11:25 27.06.2023

За якою формою подається заява про отримання клопотання на достроковий вихід на пенсію?

Нагадаємо, що громадяни, які втратили роботу у зв’язку із змінами в організації виробництва та праці, мають право на достроковий вихід на пенсію (ст. 49 Закону України “Про зайнятість населення”). Процедурні питання реалізації такого права врегульованіПорядком реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 446.

08:15 27.06.2023

Як стати професійним кондитером та почати заробляти? До ваших послуг – навчання!

Бажаєте стати справжнім приборкувачем тіста та володарем кремів? Прагнете навчитися готувати збиті вершки, солодкі конфітюри, ніжну меренгу, пишне тісто та повітряний зефір? Легко! Приєднуйтесь до навчання за професією «Кондитер», що буде проходити на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. 

11:45 22.06.2023

Компенсація витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб: за якою формою подається роботодавцем заява?

Для надання компенсації роботодавець подає до філії регіонального центру зайнятості заяву встановленого зразка, до якої додаються відомості та інші документи. Форма такої заяви (відомостей) затверджена наказом Державного центру зайнятості від 21 березня 2022 року № 33. 

11:44 22.06.2023

Яка процедура інформування державної служби зайнятості при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Нагадаємо, що в попередньому матеріалі з питань працевлаштування осіб з інвалідністю (розміщений на нашій сторінці у Фейсбук 19 червня 2023 року http://surl.li/igwmd) йшла мова про необхідність звітування перед відповідними державними органами про працевлаштування цієї категорії громадян. Було зазначено, що, серед іншого, необхідно подавати до Державної служби зайнятості форму звітності № 3-ПН.

11:23 21.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь