Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Кіровоградщина потребує швачок

Любите та вмієте шити? «Товаришуєте» зі швейною машинкою? Маєте можливість реалізувати свій хист до шиття на професійному поприщі. Адже, роботодавці Кіровоградщини, діяльність яких пов'язана зі швейним виробництвом, запрошують на роботу швачок.

10:30 23.05.2023

За створення яких робочих місць суб’єкт малого підприємництва може отримати компенсацію за працевлаштування безробітних?

Нагадаємо, що питання надання суб’єктам малого підприємництва компенсації врегульоване Порядком компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця, затвердженим  постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338 (далі – Порядок).

14:58 19.05.2023

Які заходи вживаються урядом для підтримки цивільного населення з питань зайнятості?

Вчора, 18 травня 2023 року, набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 09 травня 2023 року № 470 “Про координаційні центри підтримки цивільного населення”. Нею затверджено Типове положення про Координаційний центр підтримки цивільного населення при обласній, Київській та Севастопольській міській державній (військовій) адміністрації. Цим положенням визначено, що координаційний центр підтримки цивільного населення (далі – координаційний центр) є консультативно-дорадчим органом при обласній військовій адміністрації.

14:57 19.05.2023

Навчайтеся в кращих: опановуйте нові професії зі службою зайнятості

Для тих, хто мріє працювати в торгівлі, є гарна новина! 30 травня 2023 року Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти Державної служба зайнятості відчиняє двері до вашої професійної реалізації – розпочинається навчання за професією «Продавець непродовольчих товарів».

14:56 19.05.2023

Комп’ютерна грамотність: від «чайника» до професіонала

У світі, де людство здійснює політ космічного корабля, а штучний інтелект допомагає підібрати фільм на вечір, є ті, кому соромно зізнатися в своєму невмінні поводитися з комп'ютером. Однак тут немає нічого страшного і вихід є – навчатися! У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, яка пропонує долучитися до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Основи комп'ютерної грамотності».

14:53 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь