Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Що таке ваучер і з якою метою він видається?

Ваучером є документ, що дає особі право на проходження одного з видів професійного навчання. Таким навчанням може бути перепідготовка за робітничою професією, спеціалізація чи підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.

11:09 26.04.2023

Знання психології та норм спілкування – секрет успіху ефективних партнерських відносин

Хочете підкорити найвищі вершиниділового світу? Вам знадобиться освоїти дуже важливий інструмент – ділову комунікацію, а саме: психологію та етику офіційного спілкування.Пропонуємо приєднатися до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Основи психології та етики ділового спілкування. Культура обслуговування відвідувачів», які організовує Державна служба зайнятості.

11:07 26.04.2023

Функціонал соціальних мереж в розвитку бізнесу - дізнайтеся на курсах служби зайнятості

Хочете організувати власний бізнес та ефективно використовувати соцмережі для його ведення?Державна служба зайнятості запрошує всіх охочих на курси цільового призначення за навчальною програмою «Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі». Старт вжескоро – 2 травня цього року.

11:05 26.04.2023

Електронний документообіг: що треба знати бухгалтерові та бути в курсі останніх трендів

Навіщо потрібен електронний документообіг, що таке ЕДО, які є його види, як він працює між компаніями, як розпочати договірну діяльність в електронному вигляді, як обрати систему ЕДО, як впливає IP-адреса на прийняття звітності до податкової, чи може бухгалтер підписувати е-документи КЕП-ом свого керівника, чи можливе підписання документів, надісланих з Deals через ЕДО іншого провайдера?

11:18 24.04.2023

Які зміни відбулися у законодавстві щодо надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування безробітних?

Нагадаємо, що Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці”, серед іншого, внесені зміни до статті 27 Закону України “Про зайнятість населення” (набрали чинності 29 січня 2023 року). Ці зміни стосуються питань надання роботодавцям двох видів компенсацій. Перший вид компенсації стосується роботодавців, які виплачують працевлаштованим безробітним заробітну плату в розмірі не менше, ніж три мінімальні заробітні плати. Другий вид компенсації стосується суб’єктів малого підприємництва, які працевлаштовують зареєстрованих безробітних.

11:17 24.04.2023

На Кіровоградщині є більше 90 вакансій для працевлаштування осіб з інвалідністю

В Кіровоградській області є робота для осіб з інвалідністю, актуальними є більше 90 вакансій. Зокрема роботодавці пропонують працевлаштування агроному, агротехнікам, адміністратору систем, аналітику з комп'ютерних комунікацій, вантажникам, водіям автотранспортних засобів, двірникам, електрикам дільниць, електрогазозварникам, електрослюсарям, завідувачу трупи, зоотехніку з племінної справи, контролеру технічного стану колісних транспортних засобів, кухарям, лікарю-лаборанту та лікарю-терапевту, менеджеру (управителю), механіку, налагоджувальникам зварювального й газоплазморізального устаткування, операторам верстатів з програмним керуванням та комп'ютерного набору, охоронникам та ін. Заробітна плата становить від 3 350 грн (0,5 ставки) до 20 000 грн.

11:16 24.04.2023

Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї: чи передбачено повернення отриманих коштів?

Відповідно до Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397 (далі – Порядок),допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї є безвідсотковою поворотною фінансовою допомогою. Пунктом 13 Порядку визначено, що фінансова допомога повертається однією сумою протягом 30 календарних днів після закінчення трирічного строку з дати її отримання.

11:00 21.04.2023

Які особливості обслуговування вантажного транспорту? Все на курсах цільового призначення

Працюєте у сфері автомобільного транспорту? Тоді ви добре знаєте, що регулярне техобслуговування транспортних засобів є неодмінною умовою їх безпечної експлуатації. Пропонуємо поглибити знання про обов'язковий технічний контроль та обслуговування вантажного транспорту. Приєднуйтесь до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Особливості обслуговування вантажного транспорту».

10:56 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь