Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Які документи подаються для отримання гранта на створення бізнесу?

Нагадаємо, що з 10 квітня 2023 року набрав чинності Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року  № 286 (зміни до урядової постанови від 21 червня 2022 року № 738, далі - Порядок).

14:23 20.04.2023

Новий професійний старт для освітян: отримайте ваучер на навчання

Ви маєте вищу педагогічну освіту та є бажання підвищитикваліфікацію «Вчитель фізики», «Вчитель хімії», «Вчитель української мови і літератури» «Вчитель математики»? У вас є унікальна можливість отримати ваучер та безкоштовно за сприяння Державної служби зайнятості здобути нові професійні компетенції.

14:22 20.04.2023

Інформаційна ера вимагає нових знань: дотримуймось правил гієни в мережі

Наразі ми не можемо уявити своє життя без віртуального простору. Щоденний скролінг інтернет-стрічки, безумовно, залишає свій відбиток на нашій психіці. Як не втратити гармонію та спокій, як  вберегти свою свідомість від інформаційних вірусів та безпечно споживати медіапродукти? Відповідь є: курси цільового призначення за навчальною програмою «Інформаційна гігієна в мережі Інтернет. Як вберегтися від маніпуляцій», що організовуєДержавна служба зайнятості.

14:18 20.04.2023

Nail-індустрія: станьте віртуозом нігтьової естетики

Хочете стати професіоналом в індустрії краси, сфері, яка постійно йде вперед та розвивається? Мати затребуваність серед клієнтів і забезпечити собі стабільне «завтра»? Ваша мрія може втілитись в життязавдяки навчанню за професією «Маникюрник, 2 розряд (з додатковим модулем «Педикюрна справа»)»,яке організовує Державна служба зайнятості.

11:32 19.04.2023

Чи здійснюється контроль за фактом провадження підприємницької діяльності особами, які отрималидопомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Відповідно до пункту 8Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, та пункту 20 Угоди про надання особі, яка виявила бажання провадити підприємницьку діяльність, фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї (далі – угода), один раз на квартал на засіданні комісії філії обласного центру зайнятості (далі – філія) особи, які виявили бажання провадити підприємницьку діяльність, доповідають про стан провадження ними підприємницької діяльності та виконання бізнес-плану.

11:31 19.04.2023

Гранти на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей

На офіційному вебсайті Державної служби зайнятості з'явився новий розділ - "Грант для ветеранів", де зібрана уся корисна інформація щодо цієї програми https://is.gd/jxqZ7j Подати заявку на грант за програмою єРобота можна тут https://is.gd/LwUrST

11:28 19.04.2023

Вирощування рослин у відкритому ґрунті – курси, що пропонує служба зайнятості.

Коли розпочинати роботи у відкритому ґрунті? Як доглядати за розсадою у відкритому ґрунті? Чим «підгодовувати» насадження для кращого результату? Які помилки частіше за все допускаються під час вирощування рослин та як їх уникнути? Вас це цікавить? Тоді для вас буде корисною інформація на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у відкритому ґрунті», які організовує Державна служба зайнятості. 

09:55 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь