Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Сучасні технології ведення бухобліку: пропонуємо курси, що гарантують професійний успіх

Ви бухгалтер за освітою і відчуваєте «слабинку» у своїх професійних знаннях? Сьогодні у вас є вибір: залишитись на тому ж місці у професійній сфері, або іти в ногу з часом, здобувати нові знання і приймати активну участь у реформуванні системи бухобліку та звітності.

10:43 16.05.2023

Яка тривалість професійного навчання безробітних?

Строк професійного навчання безробітних визначається робочими навчальними планами та освітніми програмами. Строк такого навчання не може перевищувати 10 місяців. Це питання врегульовано пунктом 17 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 (далі –  Порядок).

13:06 12.05.2023

Яка тривалість виплати роботодавцям компенсації за працевлаштування окремих категорій молоді?

На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі   Facebook  09 травня 2023 року було розміщено матеріал про розмір компенсації, що надається роботодавцям при працевлаштуванні зареєстрованих безробітних з числа окремих категорій молоді.

13:03 12.05.2023

Навчайтеся фермерству та інвестуйте знання у власний бізнес

Створюєте фермерське господарство і цікавитесь як це правильно зробити з урахуванням правових  засад? Чи ви вже успішний фермер і бажаєте глибше «пірнути» в організаційно-правові аспекти цієї сфери? Вам до нас! Державна служба зайнятості рекомендує курси цільового призначення за навчальною програмою «Організаційно-правові основи створення фермерського господарства».

13:02 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь