Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Інвестуй знання в агробізнес – навчайся фермерству

Що таке фермерське господарство, який правовий режим майна фермерського господарства, скільки землі потрібно для створення фермерського господарства?Чи ви вже успішний фермер і бажаєте глибше пірнути в організаційно-правові аспекти цієї сфери? У вас виникають такі питання? Тоді вам на курси цільового призначення за навчальною програмою «Організаційно-правові основи створення фермерського господарства»!

11:52 20.06.2023

Відмова роботодавця від прийому на роботу безробітного, який пройшов профнавчання на його замовлення: яка відповідальність?

Нагадаємо, що Державна служба зайнятості здійснює професійне навчання зареєстрованих безробітних, у тому числі й на замовлення роботодавців. Це врегульовано ст. 35 Закону України “Про зайнятість населення”.

11:49 20.06.2023

Компенсації роботодавцям витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб: які зміни відбулися у законодавстві?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (далі - Порядок). Пунктом 2 Порядку визначено, що однією з умов надання роботодавцям компенсації є подання в установленому законодавством порядку податкової звітності за IV квартал 2021 року або річної звітності за 2021 рік.

09:38 15.06.2023

Які зміни відбулися у законодавстві з питань обчислення середньої заробітної плати?

Насамперед нагадаємо, що застрахованим особам,  страховий стаж яких за 12 місяців до реєстрації як безробітних складає не менше 7 місяців,  розмір допомоги по безробіттю визначається у відсотках до їх середньої заробітної плати (доходу). Це врегульовано  ЗакономУкраїни “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”.

14:16 14.06.2023

Навіть найменші медичні знання зараз важливі, як ніколи: навчання від Кіровоградського обласного центру зайнятості

Ви відчуваєте, що покликані допомагати людям одужати, але у вас не має медичної освіти? Не питання! Вихід є!Державна служба зайнятості здійснює професійну підготовку за професією «Молодша  медична  сестра (молодший медичний брат)  з догляду за хворими».

14:13 14.06.2023

Як долати стрес та виклики війни — програма ментального здоров’я «Ти як?»

«Комусь ще гірше, ніж мені»… Це перше, що спадає на думку більшості українців, коли їм ставлять запитання «Ти як?», адже з початком широкомасштабної війни усі ми продовжуємо проживати травматичний досвід. Нам здається, що соромно скиглити, коли наші захисники і захисниці тримають фронт в значно гірших умовах і не жаліються. Однак кожен українець має триматися заради них, бути опорою в тилу, не допускати апатії і зневіри, зберігати своє ментальне здоров’я.

13:30 12.06.2023

Комп’ютеризація бухобліку: пропонуємо курси, що допоможуть заощадити час та реалізувати заплановане

Сьогодні ринок програмних IT-продуктів та послуг у сфері ведення бухгалтерського обліку так стрімко розвивається, що інколи ці зміни не вдається «ухопити за бороду». Вихід один – навчання та опанування нових знань!

13:28 12.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь