Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Чи може отримати мікрогрант засновник декількох юридичних осіб?

Нагадаємо, що питання надання мікрогрантів врегульовані Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (із змінами, далі - Порядок).

11:11 06.06.2023

Які зміни відбулися у законодавстві щодо напрямів витрат, що можуть бути покриті за рахунок мікрогрантів?

Напрями витрат, покриття яких відбувається за рахунок мікрогрантів, визначені у пункті5 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року  № 738 (із змінами).

13:53 02.06.2023

Розірвання трудового договору з роботодавцями: про що треба знати ВПО?

Ви через активні бойові дії  покинули власні домівки, постійну роботу та переїхали на інші території? У вас не було можливості припинити трудові відносини з роботодавцем і ви маєте бажання шукати на новому місці роботу за сприяння Державної служби зайнятості? Вам необхідно звернутися донайближчого центру зайнятості/філії за місцем вашого перебування.

13:51 02.06.2023

Які зміни відбулись у законодавстві з питань підтримки підприємництва?

Сьогодні, 1 червня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 19 травня 2023 року № 540, якою внесені змінидо Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” (далі – Порядок).

13:50 02.06.2023

Які документи подаються суб’єктом малого підприємництва для отримання компенсації?

Для отримання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця роботодавець протягом двох місяців з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного подає до центру зайнятості (розташованого за місцем провадження господарської діяльності) лише заяву про надання компенсації (за встановленою формою).

13:49 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь