Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Оперативна нарада служб Новгородківщини з ювенальних питань

Днями за ініціативи персоналу Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області було проведено спільну оперативну нараду з представниками районних служб – центру соціальних служб, служби в справах дітей та інспектором ювенальної превенції поліції щодо взаємодії при виконанні судових рішень відносно дітей та проведення соціально-виховної роботи з дітьми, які перебувають на обліку Новгородківського РС пробації.

10:55 05.07.2021

Міжнародний День захисту дітей на Новгородківщині пройшов під гаслом «Поділись теплом»

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. З нагоди цього свята представники Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, Новгородківського селищного центру соціальних служб та сектору ювенальної превенції поліції відвідали багатодітну родину внутрішньо переміщених осіб з Донецької області, в якій виховується дев'ять дітей. Дітки отримали від гостей цікаві розвиваючі ігри та ласощі.

13:26 01.06.2021

День пам'яті й примирення вшанували клієнти пробації

Напередодні Дня пам'яті та примирення клієнти пробації Новгородківщини відвідали Новгородківську публічну бібліотеку. Волонтер пробації Олена Григор розповіла про значення цієї дати для українського народу та ознайомила присутніх з книжковою виставкою про Другу світову війну «Будь славен день святої пеермоги», а також розповіла про односельців, які боролися з нацистською навалою.

16:01 07.05.2021

Психологічна підтримка суб'єктів пробації Новгородківщини

02 квітня 2021 року психолог комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Новгородківської селищної ради Катерина Лазоренко провела психологічну роботу з клієнтом пробації, який звернувся до центру за направленням Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області.

18:01 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь