Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ІНФОРМУЄ

Працевлаштування як важлива складова ресоціалізації засуджених

Розуміючи важливість зайнятості засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі у процесі їхньої соціальної реабілітації, 08.06.2022 року в супроводі старшого інспектора Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Олександра Мартинюка відбулася зустріч клієнта пробації з Володимиром Ніколаєнком, директором Новгородківської районної філії обласного центру зайнятості.

14:23 08.06.2022

День пам'яті та перемоги над фашизмом у Другій світовій війні вшанували клієнти пробації

Восьмий рік поспіль Україна на державному рівні послідовно впроваджує європейський підхід до пам’яті про Другу світову війну, відзначаючи 8 травня разом з усією Європою День пам’яті й перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Напередодні цього пам'ятного дня клієнти пробації Новгородківщини відвідали Новгородківську публічну бібліотеку та вшанували всіх борців із нацизмом та всіх жертв цього найкривавішого конфлікту в історії людства. Бібліограф Уляна розповіла про значення цієї дати для українського народу та ознайомила присутніх з книжковою виставкою про Другу світову війну «Хай пам'ять про війну нас всіх єднає».

13:56 06.05.2022

З неповнолітніми клієнтами пробації проведено психологічну діагностику

Днями з неповнолітніми клієнтами пробації Новгородківщини психологом Комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Новгородківської селищної ради Катериною О. було проведено діагностичну та профілактичну роботу.

15:08 13.04.2022

Клієнти пробації Новгородківської громади отримують безоплатну правову допомогу під час роботи дистанційного пункту

Клієнти пробації, що перебувають на обліку в Кропивницькому районному секторі № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, зустрічаються з представниками Новгородківського бюро безоплатної правової допомоги під час роботи дистанційного пункту з надання даних послуг.

13:44 10.02.2022

На Новгородківщині проведено робочу зустріч з представниками місцевого самоврядуваня

12 січня 2022 року відбулась робоча зустріч начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти з заступником голови Новгородківської селищної ради Олександром Соколом. Під час зустрічі були обговорені питання щодо визначення переліків об’єктів та видів робіт для відбування громадських та суспільно корисних робіт, сприяння у вирішенні криміногенних потреб суб’єктів пробації та інші робочі питання.

14:32 12.01.2022

На Новгородківщині обговорили роль пробації та волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією

     06 грудня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області був проведений круглий стіл за участі керівників партнерських організацій та волонтера пробації.

16:44 06.12.2021

На Новгородківщині зі школярами спілкувалися на тему насилля

Щороку в Україні  з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок проводиться кампанія “16 днів проти насилля”. З нагоди цієї акції днями в школах Новгородки був проведений профілактично-виховний захід з елементами тренінгу «Проблема насилля та жорстокості стосується кожного», який проведено практичним психологом Комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр” Новгородківської селищної ради Валентиною Позняковською, психологом Комунального закладу “Новгородківський селищний центр соціальних служб” Катериною Орленко та інспектором Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Світланою Харитоновою.

14:30 01.12.2021

Профілактика COVID-19 на Новгородківщині

05 листопада 2021 року працівниками Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області було організовано зустріч клієнтів пробації з медичною сестрою тимчасового пункту щеплення Комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Тетяною Могилою. Дана зустріч була проведена з метою інформування населення про методи профілактики COVID-19 в країні.

15:47 05.11.2021

На Новгородківщині проведено робочу зустріч з дільничними офіцерами поліції

07 жовтня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти було проведено робочу зустріч з дільничними офіцерами Сектору превентивної діяльності № 2 відділення поліції № 2 Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області з метою налагодження взаємодії щодо надання характеризуючої інформації про клієнтів пробації та обвинувачених під час підготовки досудової доповіді.

13:49 07.10.2021

На Новгородківщині обговорювали проблемні питання пенітенціарної пробації

14 вересня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти було проведено робочу зустріч щодо надання допомоги особам, які звільнились з місць позбавлення або обмеження волі. Для вирішення даних питань на зустріч було запрошено виконуючого обов’язки директора Комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Олександра Бондаренка та директора Новгородківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості населення Володимира Ніколаєнка.

14:26 14.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь